Moel's Blog

Artist & Movie Review, Mp3 Download

Your Ad Here

Free Link Exchange (Free BackLink)

Tukeran link / Tukar link / Barter Link / Exchange Link / Tukeran link / Tukar link / Barter Link / Exchange Link / Tukeran link / Tukar link / Barter Link / Exchange Link / Tukar Link

For bloggers who want to exchange links please post a comment here, I'll add your link A.S.A.P

BackLink or link back is a link to our website / blog from other website / blog. Usually bloggers use this backlink to increase their blog's PR (pagerank). Page Rank is a system use by Google to determine how "popular" a page is. This determine in which page your site will show when a coressponding keyword is entered in Google search or other search engines. A website / blog that have high pagerank will be shown in front page when the coresponding keywords is entered.
From here, we can see that many bloggers will do backlink search. Backlink will be more effective if we have it from a high pageranked blog. A backlink from a blog with page rank equal to 8 will be hundreds time more valuable than a backlink from pageranked 1 blog. So the higher the number is, the better pageranked a blog is. Several blog that I know that accept link exchange is : Blog Kuliner, Internet Marketing Tips, Mukekuoke.com - All about free, Arton's Blog, Raditya Dika, Izwan, Fuadi Daud, Cyber Katrox, ::Heraku::, The Global update and Blog Indonesia.
If you guys have the interest to exchange link with me, just post a comment here. I'll put your link in my blog's sidebar. But you guys have to put my blog on your blogroll too. I think that's what a link exchange should be, right ? :p
Thanks.


Exampe of banner exchange:


Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

35 comments:

Sastrocaster said...

Siap boz linknya

Moel said...

@sastrocaster, blog mas alamatnya mana yach? tolong dipos alamatnya supaya bisa saya masukkan di bagian link, makasih

iwenk34 said...

sudah tuh di www.intermarkplus.com di tunggu link balikna, thanks

Moel said...

ok, sudah saya pasang. makasih

therapy_pijat said...

tolong pasang ya ;
http://bursa-pijat.blogspot.com

ngepot said...

ok mas, udah ada di urutan 29

ngepot said...

blognya http://yadikiswoyo.blogspot.com

Digital Baca : said...

Matur nuwun sudah berkunjung dan sdh pasang bannerq,

Link Dikau sudah tertanam di blogku, klo sudah punya banner aku tunggu infonya ya... nanti aku pasang juga di blogku. :)

izwan sholimin said...

ok,linknya siap di tancapkan dalam-dalam didalam blog ku.

merlyn said...

tnx for your visit, i add you already in my blog list.

Tazkiyatunnafs said...

salam kenal aja

arton said...

terima kasih backlinknya... sudah ditambahkan juga di blogku.. silahkan di cek.

Seti@wan Dirgantara said...

Okey bro,.... siap dipasang di blog aku

setiawan dirgantara said...

Bannernya aku sudah tancep di sidebar blog sahabat, cuman banner saya yang terpasang disini sedikit bermasalah kalau kita klik tidak mengarah ke blog aku, tapi ke photobucket.jadi kalau bisa bro,... di copas ulang scriptx Thanks

aa' mil said...

Mas banner link blog ini sudah ku pasang kok, please cek yo. trims

blogspotcorner said...

tuker link sama blog saya yg ini saja ya mas. soalnya yg wawanwae.blogspot.com sudah overload.

banner sdh saya pasang. thanks.

Seti@wan Dirgantara said...

hallo sobat ada Award untuk anda,.... silahkan diambil yah,...

Bahtiar Baihaqi said...

Halo, Moels, baru sempet mampir nih. Bagi2 info ya. Eh, pengin masang program translate-nya tuh. Aku coba kopi html-nya, bisa gak ya?

Iklan Bisnisku said...

Ok Bro linknya udah terpasang. Trims. Bagi yg mau tukar link atau banner silahkan berkunjung.

Shahriyar said...

Hello bro, I copied ur link. add my URL to ur add list and visit me. plz click on my add. this request to all of u who visit and are connected to this site.

Affran said...

Hello Friend! Nice Blog Wanna link exchange with me?

webi said...

I would love to link exchange with you

Toko Boneka said...

mas kalo bisa nama linknya di ganti sama Toko Boneka aja :)

-=DMC=- said...

Bagi Kawan-Kawan Blogger yang Mau Tukeran Link, mampir ke Blog Aku yah??
Pasti Aku balas secepatnya!!!
MyBlog >> http://indonesianclubz.blogspot.com/
YM >> laundry.money@yahoo.co.id
Always Online

Note:
Mas Link Aku tolong di BackLink yah ^^
Thanks

arton said...

hallo bos, dikarenakan saya sudah menggunakan domain sendiri tolong di ubah alamat blog saya dari dearyoti.blogspot menjadi www.dearyoti.com, terimakasih...:)

3kurciss said...

makasih dah mampir ya mas, boleh dong linknya ku backup

rudi said...

bos saya ngikut tukeran link ya bos, thanks bos

wessy said...

mas buat tukeran link saya pake www.adgichu.com ama www.spottt.com. gimana?

ucok said...

link anda telah saya tampilkan di blog saya.
http://yotukar-link-kawan.blogspot.com/
coba cek ya....

saya tunggu link back anda.

terimakasih.

Blogger Indonesia said...

Mas, link blog ini sudah saya pasang.. Saya tunggu link back nya ya.. ;)

Dany said...

Halo salam kenal,saya dany, links adnda sudah saya pasang di http://freeinternetmarketingtool.blogspot.com/

ini data links saya

Stop Dreaming Start Action

http://freeinternetmarketingtool.blogspot.com/2009/08/stop-dreaming-start-action.html

karina said...

mas moel, sudah saya pasang link blog mas. Alamat website saya http://kamenazhistyle.com. Thank you

aliefchandra said...

yup sudah mas, bisa anda cek di : http://ahligiza.blogspot.com/2009/12/pin-cantik-dari-teman-blogger-barner.html ,,link balik ya mas,,, ntanks

Download Gratis said...

bloger indonesia berkunjung....jayalah terus untuk anda,,,

Reliable Car Hire in Bali said...

Thanks untuk sharingnya ya tlg di add.

Post a Comment

 Subscribe in a reader

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Shout Your Comment !!!


ShoutMix chat widget
A little Donation can help maintain this Blog

Followers

Follow Me On Facebook

Banner Exchange